Ervaar de unieke beleving van een houten buitenbad, waarbij ongeveer 2000 liter water naar een temperatuur van 38°C wordt gestookt.

Jullie kunnen het bad privé met zijn tweetjes gebruiken. Als je op de bank in de tobbe plaatsneemt zit je geheel – met uitzondering van het hoofd – onder water. Dit is een ware weldaad, waarbij het lichaam ontspant doordat het natuurlijk drijfvermogen Uw lichaamsgewicht met negentig procent laat dalen. zo wordt de druk op de gewrichten weggenomen.

Spanning en stress nemen snel af, zalig genieten van een natuurlijke warme belevenis onder een adembenemende sterrenhemel….

We bieden het houtgestookt buitenbad klaar voor gebruik aan. Dit wil zeggen met vers warm water, badjassen en handdoeken. En willen jullie het helemaal luxe dan zetten we alvast een fles Champagne met 2 glazen klaar.

Opmerkingen :

Vooraf reserveren is noodzakelijk !

Door de lange opwarmtijd (bijna een hele dag) is het bad alleen vanaf het eind van de middag te gebruiken. (17 tot 22 uur). Willen jullie het toch graag op een specifiek moment gebruiken laat het ons dan tijdig weten.